Waarom en hoe verhuis je naar Shopify?

infowebinar voor webshop ondernemers met interesse voor Shopify
Bekijk webinar


Voelt het tijd voor nieuw, anders en beter als je aan je webshop denkt? Wil je een level hoger, professioneler en uiteindelijk gewoon een serieus salaris uit je webshop halen? Dan wordt het tijd voor een Shopify webshop. 

Overstappen?
Voelt verhuizen vanuit een ander systeem als een enorme opgave? Kijk dan zeker dit webinar, want het kost tijd, maar moeilijk is het met Shopify zeker niet. In dit infowebinar leg ik stapsgewijs uit waar je op moet letten als je gaat verhuizen van webshop software/platform. Bovendien krijg je naderhand ook een handige checklist waar je meteen mee aan de slag kunt.

Shopify webshop DIY online cursus
In dit webinar vertel ik je ook over onze gloednieuwe online cursus Shopify webshop DIY is geschreven voor ondernemers die zowel beginnen met een Shopify webshop als voor ondernemers die overwegen van een ander webshop systeem over te stappen naar Shopify.

Gratis demo shop
Shopify nu alvast even gratis proberen? KLIK HIER

You rock BIG time!
Mariko & team SYSO 
Het webinar wordt gepresenteerd door:
Mariko Naber - branding en online marketing specialist voor ondernemers die een succesvolle carrière willen maken van hun webshop of online onderneming.

Samen met haar man Mark is Mariko al meer dan 20 jaar eigenaar van het brandingbureau Loaded ink design agency BNO. Daarnaast runde ze 10 jaar het populaire sieradenmerk Applepiepieces met webshop (nu verkocht). Op basis van deze kennis en ervaring helpt zij nu andere online ondernemers aan meer klanten, meer omzet en meer tijd voor zichzelf.

Sell your stuff online is Shopify education partner
Met plezier en trots is 'Sell your stuff online' één van de eerste Nederlandse Shopify education partners én Shopify expert op branding- en online marketing gebied. Hieronder de voornaamste redenen waarom je voor Shopify gaat:

  • Shopify is ontzettend klantvriendelijk, zowel het systeem als de 24/7 support die je krijgt.
  • Het is een super up-to-date SaaS-systeem, dat je verzekert van de meest recente techniek in de markt.
  • Het is een veilig systeem met weinig 'down time'.
  • Shopify biedt heel veel apps/plugins (zowel gratis als betaald) die heel veel meerwaarde geven aan een succesvolle webshop.
  • Kit is zo'n geweldige plugin van Shopify zelf, waarmee je echt een marketing buddy hebt die je next level brengt met doelen, retargeting en klantenservice.
  • Naast e-commerce heeft het systeem ook een solide POS mogelijkheid (voor je offline verkoop).
  • Facebook én Instagram shopping zijn beiden binnen no time gefixt.
  • Vanuit design perspectief vinden wij dat er geen ander webwinkel-systeem is dat standaard zulke mooie templates heeft.
Reden genoeg toch voor een Shopify webshop?!

www.sellyourstuffonline.nl

Deel dit webinar