Trend alert - juni 2023


Alle trends die je wilt weten of kan vergeten op het gebied van
​​​​​​​marketing, ecommerce en design.

Je gegevens

Inschrijven voor

Aanmelding bevestigen

Deze keer gaat het over Artificial Intelligence en wat dat voor jouw (online) onderneming kan betekenen.

Ben jij al bekend met artificial intelligence? Deze ontwikkeling heeft enorme gevolgen voor marketing en online ondernemen. Onderschat deze impact niet en blijf bij.

Wil je weten wat het is, wat je er allemaal mee kunt doen en waar je moet beginnen? (AI is écht niet alleen handig om een blog te schrijven...) Ik deel het allemaal met je en dat doe ik deze keer niet alleen!

Jody Hoogendoorn
Jody heeft zich helemaal vastgebeten in AI en volgt alles op de voet. Ik ga met haar in gesprek over de laatste ins & outs.

Leer hoe je AI-technologie kunt gebruiken om je webshop te optimaliseren en je omzet te verhogen. Ontdek de nieuwste trends en technieken waarvan je er veel direct kunt toepassen in je eigen onderneming.

Let op, deze live masterclass over AI voor webshops is voorlopig éénmalig en vol is vol. Meld je nu meteen aan en mis deze kans niet om de concurrentie voor te blijven.


🔴 Want, trust me, AI is een mega game changer en gaat HARD. Het gaat er nu om of je erin meegaat of je achter blijft. Bovendien maakt AI het je allemaal een heel stuk makkelijker. De keuze is aan jou...
Presentatie door
Mariko Naber, mede-eigenaar van branding bureau Loaded ink BNO. Het creëren van 'love brands' is hun specialiteit. Ook runnen zij Sell your stuff online waar (webshop) ondernemers terecht kunnen voor branding, e-commerce en marketing. AI wordt door haar dagelijks ingezet.

Te gast
Jody Hoogendoorn van 
Pinacademie.nl is sinds het vroege begin van Pinterest actief als één van de early adopters in Nederland. AI fascineert haar en ze vertelt graag over de toepassing en ontwikkeling ervan.

Duur
90 minuten

Deel dit webinar