Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Dit webinar is één van de initiatieven die we voor jou als ondernemer hebben opgezet, om je door de coronacrisis heen te helpen. Al onze hulp vind je hier ?https://www.sellyourstuffonline.nl/covid19 
Ik hoop dat we jou daarmee weer een beetje op weg kunnen helpen. Succes en sterkte ?

Hoe ga je om met de coronacrisis?

*** UPDATE *** Weken geleden werd dit webinar op de planning gezet en nu zitten we middenin de 
#coronacrisis Hoe kun je daarmee omgaan? Wat doen anderen? Wat kun je doen om overeind te blijven? Ik behandel het allemaal met veel recente voorbeelden. Ben je erbij?

We houden niet van paniekzaaien en al helemaal niet van doom-denken, maar het zou zomaar kunnen dat we tussen 2020 en 2022 weer in een nationale crisis belanden. Dat kan grote gevolgen hebben op jouw onderneming. Daarom behandelen we in dit webinar:
  • waaraan kun je merken dat er een crisis op komst is?
  • wat hebben we geleerd van de vorige crisis?
  • wat kun je zelf doen om overeind te blijven?
  • misschien kun je zelfs wel groeien tegen een recessie in (ik vertel je hoe we dat deden met sieradenlabel en webshop Applepiepieces ten tijde van de vorige recessie)
Long story short: hoe wapen je jezelf én je onderneming zo goed mogelijk tegen een crisis? Schrijf je in en ik geef je graag antwoord met deze super waardevolle webinar.

O ja, ik houd zelf ook niet van onzin-webinars, dus ook dit webinar is weer precies wat je nodig hebt. Er is niet eens een mega deal deze keer, wel een vrijblijvende doorverwijzing naar meer hulp. Meld je nu aan.

You rock BIG time!
Mariko ?van 
Sell your stuff online
Het webinar wordt gepresenteerd door:

Mariko Naber - branding en online marketing specialist voor ondernemers die een succesvolle carrière willen maken van hun webshop of online onderneming.

Samen met haar man Mark is Mariko al meer dan 20 jaar eigenaar van het brandingbureau Loaded ink design agency BNO. Daarnaast runde ze 10 jaar het populaire sieradenmerk Applepiepieces met webshop (nu verkocht). Op basis van deze kennis en ervaring helpt zij nu andere online ondernemers aan meer klanten, meer omzet en meer tijd voor zichzelf.

Mariko: "Volgens mij kan iedereen een online onderneming of webshop beginnen, maar het succesgeheim ligt in de combinatie van een steengoede planning, je onderscheiden en je eigen marketingmix vinden (die leuk is!). Want als je de juiste planning maakt, ontdekt wat jou onderscheidt van de massa en jouw eigen marketingmix hebt gevonden, zul je méér mensen inspireren en bereiken, meer klanten maken en daardoor meer geld verdienen."

www.sellyourstuffonline.nl

Deel dit webinar