Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

2020 is een geweldig jaar om...
​flink te GROEIEN!

Hoe je dat doet laat ik je graag zien in dit super waardevolle (en toch helemaal gratis) webinar. In het kort behandelen we:
•    Wat is groei?
•    Waarom groei je niet?
•    Hoe kun je zakelijk groeien?
•    Wat is content marketing?

O ja, ik houd zelf ook niet van onzin-webinars, dus ook dit webinar is weer precies wat je nodig hebt. Meld je nu aan en neem de stap naar meer klanten, bestellingen en dus gewoon meer geld. Period!

You rock BIG time!
Mariko ?
van Sell your stuff online

P.S.: Heb je de Happy New Webshop Winactie al gezien? Daar kun je dus 'gewoon' een complete Shopify webshop mee winnen!
Het webinar wordt gepresenteerd door:

Mariko Naber - branding en online marketing specialist voor ondernemers die een succesvolle carrière willen maken van hun webshop of online onderneming.

Samen met haar man Mark is Mariko al meer dan 20 jaar eigenaar van het brandingbureau Loaded ink design agency BNO. Daarnaast runde ze 10 jaar het populaire sieradenmerk Applepiepieces met webshop (nu verkocht). Op basis van deze kennis en ervaring helpt zij nu andere online ondernemers aan meer klanten, meer omzet en meer tijd voor zichzelf.

Mariko: "Volgens mij kan iedereen een online onderneming of webshop beginnen, maar het succesgeheim ligt in de combinatie van een steengoede planning, je onderscheiden en je eigen marketingmix vinden (die leuk is!). Want als je de juiste planning maakt, ontdekt wat jou onderscheidt van de massa en jouw eigen marketingmix hebt gevonden, zul je méér mensen inspireren en bereiken, meer klanten maken en daardoor meer geld verdienen."

www.sellyourstuffonline.nl

Deel dit webinar