Boost je traffic als een marketing pro

Schrijf je in en leer meteen!
Bekijk webinar & boost die traffic!

HOE haal je meer (geld) uit je webshop- of site?


​Hi online ondernemer,

In dit webinar krijg je mijn allerbeste tips voor lekker veel meer bestellingen en jij bent uitgenodigd! Deze tips zijn niet alleen voor webshopeigenaren, maar ook minstens zo interessant voor online dienstverleners die meer aan hun onderneming willen verdienen.

Waarom mijn tips spot on zijn?
Na 10 jaar zelf webshopeigenaar te zijn geweest, in de afgelopen 20 jaar honderden brands, ondernemingen en webshops geholpen te hebben als branding en online marketing expert, weet ik wat wél en wat ook helemaal niet werkt.

Doorpakkers en doorbijters unite
Deze webinar is geschreven voor de ondernemers die er aan toe zijn om méér geld uit hun onderneming te halen. Voor de doorzetters, de doorpakkers en doorbijters. Laat iedereen zien wat je waard bent, maar doe het voor niemand anders dan voor jezelf.

Whut... Geheim project?!
In dit webinar krijg je hands-on tips die je meteen kunt toepassen na het kijken. Wil je daarna met mij de volgende stap nemen? Super! Dan heb ik aan het einde een heel mooi aanbod voor je met fijne bonussen én een geheim project waar jij ook aan deel kunt nemen voor véél meer online zichtbaarheid.

Meld je nu aan en ontdek wat je kunt doen voor meer traffic, bestellingen en dus gewoon meer geld. Period!

You rock big time!
Mariko 🔥
van Sell your stuff online
Het webinar wordt gepresenteerd door:

Mariko Naber - branding en online marketing specialist voor ondernemers die een succesvolle carrière willen maken van hun webshop of online onderneming.

Samen met haar man Mark is Mariko al meer dan 20 jaar eigenaar van het brandingbureau Loaded ink design agency BNO. Daarnaast runde ze 10 jaar het populaire sieradenmerk Applepiepieces met webshop (nu verkocht). Op basis van deze kennis en ervaring helpt zij nu andere online ondernemers aan meer klanten, meer omzet en meer tijd voor zichzelf.

Mariko: "Volgens mij kan iedereen een online onderneming of webshop beginnen, maar het succesgeheim ligt in de combinatie van een steengoede planning, je onderscheiden en je eigen marketingmix vinden (die leuk is!). Want als je de juiste planning maakt, ontdekt wat jou onderscheidt van de massa en jouw eigen marketingmix hebt gevonden, zul je méér mensen inspireren en bereiken, meer klanten maken en daardoor meer geld verdienen."

www.sellyourstuffonline.nl

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek