Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

"Hoe zorg ik ervoor dat klanten zich bij mij thuis voelen?"

"Hoe word ik beter zichtbaar" en "Hoe kom ik hoger in de zoekresultaten in Google?"  - Bovenstaande vragen beantwoord ik steevast allemaal met dit antwoord: Begin met goed en regelmatig bloggen.

Want binnen jouw webshop of -site daar is jouw plek, de omgeving waar jij bepaalt wat bovenaan staat, wanneer en voor hoe lang. Daar in jouw 'clubhuis' (blog dus) ben je niet afhankelijk van een algoritme. Het is er super relaxt, want er staan (wellicht) geen schreeuwende advertenties rond je zorgvuldig op gepende tekst en hoef je niet blauw te betalen om zichtbaar te zijn. Staat je blogpost, dan gebruik je social media én je nieuwsbrief als bewegwijzering met de route naar je clubhuis. Hoe heerlijk klinkt dat? Laat me je op weg helpen en schrijf je hierboven in.

Waarom de tips spot on zijn?
Na 10 jaar zelf webshopeigenaar te zijn geweest, in de afgelopen 20 jaar honderden goedgelezen blogposts en oneindig veel content te hebben gemaakt, wéét wat wel en wat niet werkt. Handig toch?!

You rock BIG time!
Mariko & team SYSO 🔥

LET OP
Ik heb zelf een bloedhekel aan webinars die veel te lang duren met een inhoud van likmevestje. Sell your stuff online webinars daarentegen zijn ALTIJD waardevol en zitten BOMVOL échte inspiratie, advies en tips waarmee je meteen zelf aan de slag kunt. En JA, er zit een niet te missen deal in dit webinar want daarmee kun je weer een grote stap verder maken. The only way is up 😎
Het webinar wordt gepresenteerd door:

Mariko Naber - branding en online marketing specialist voor ondernemers die een succesvolle carrière willen maken van hun webshop of online onderneming.

Samen met haar man Mark is Mariko al meer dan 20 jaar eigenaar van het brandingbureau 
Loaded ink BNO. Daarnaast runde ze 10 jaar het populaire sieradenmerk Applepiepieces met webshop (nu verkocht). Op basis van deze kennis en ervaring helpt zij nu andere online ondernemers aan meer klanten, meer omzet en meer tijd voor zichzelf. LEES MEER

www.sellyourstuffonline.nl

Deel dit webinar #sharingiscaring ❤️
Powered by WebinarGeek