a December to remember

webshop webinar: het easy feestdagen
stappenplan waar je indruk mee maakt
Bekijk webinar

Chill, we gaan het fixen

Zomaar ineens staan de feestdagen voor je deur. Daar 'moet, moet, moet' je toch wat van maken, want 'Q4 is toch echt wel jouw belangrijkste seizoen'. Overal roept iedereen dat je NU omzet moet maken en véél. Ja dat wil je ook vast graag, maar hoe dan?

Word je al paniekerig van het idee? Voel je dat je misschien nu alweer too late to the party bent en dat je waarschijnlijk toch alles op het laatste moment in elkaar gaat flansen zonder het gewenste resultaat?

HO STOP, laat me je helpen
Meld je aan voor dit webinar en ik geef je een easy feestdagen stappenplan + checklist om de feestdagen voor jou zo lucratief mogelijk te maken. Met héle goede tips en het liefst zonder de grote stress.

Chill,
Mariko & team SYSO 🔥
Gepresenteerd door:

Mariko Naber - branding freak en 'sensor voor wat nodig is' voor online ondernemers die zonder onzin goed geld willen verdienen.

Samen met haar man Mark is Mariko al meer dan 20 jaar eigenaar van het brandingbureau 
Loaded ink BNO.  Daarnaast runde ze 10 jaar het populaire sieradenmerk Applepiepieces met webshop (in 2017 verkocht). Op basis van deze kennis en ervaring helpt zij nu met onderneming SYSO online ondernemers aan meer klanten, omzet en plezier. LEES MEER

www.sellyourstuffonline.nl

Deel dit webinar #sharingiscaring 
Powered by WebinarGeek