Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Kijk positief vooruit!

Webshops zijn nu een belangrijke schakel voor het contact tussen de mensen én voor hun eigen voorziening. Zorg dat je zichtbaar bent en help je publiek met jouw producten, diensten en kennis.

Regeren is vooruitzien en voor je het weet zitten we middenin het nieuwe seizoen. Daarom hierbij voor jou: Mijn 20 allerbeste tips voor meer bestellingen.

De tips die ik je geef zijn niet alleen voor webshopeigenaren, maar ook minstens zo interessant voor alle online ondernemers die (veel) meer uit hun onderneming willen halen.

Waarom de tips spot on zijn?
Na 10 jaar zelf webshopeigenaar te zijn geweest, in de afgelopen 20 jaar honderden brands, ondernemingen en webshops geholpen te hebben als branding en online marketing specialist, kan ik zeggen dat ik inmiddels wéét wat wel en wat niet werkt.

Doorpakkers en doorbijters unite
Dit webinar heb ik geschreven voor de doorzetters, doorpakkers en doorbijters. Meld je nu meteen aan en ontdek wat je kunt doen om het komende jaar positief tegemoet te gaan!

You rock BIG time!
Mariko & team SYSO 🔥

LET OP
Ik heb zelf een bloedhekel aan webinars die veel te lang duren met een inhoud van likmevestje. Sell your stuff online webinars daarentegen zijn ALTIJD waardevol en zitten BOMVOL échte inspiratie, advies en tips waarmee je meteen zelf aan de slag kunt. En JA, er zit een niet te missen deal in dit webinar want daarmee kun je weer een grote stap verder maken. The only way is up 😎
Het webinar wordt gepresenteerd door:

Mariko Naber - branding en online marketing specialist voor ondernemers die een succesvolle carrière willen maken van hun webshop of online onderneming.

Samen met haar man Mark is Mariko al meer dan 20 jaar eigenaar van het brandingbureau 
Loaded ink BNO. Daarnaast runde ze 10 jaar het populaire sieradenmerk Applepiepieces met webshop (nu verkocht). Op basis van deze kennis en ervaring helpt zij nu andere online ondernemers aan meer klanten, meer omzet en meer tijd voor zichzelf. LEES MEER

www.sellyourstuffonline.nl

Deel dit webinar #sharingiscaring ❤️
Powered by WebinarGeek